C#.NET SOFTWARE ENGINEER / PROGRAMMEUR

 

De Spliethoff Groep, met Amsterdam als hoofdvestiging, is één van de grootste rederijen in Nederland. Sinds de oprichting in 1921 vervoert Spliethoff met een vloot van meer dan 100 zeeschepen, wereldwijd een enorme diversiteit aan lading zoals papier, staal, bulk, breakbulk, jachten, etc.

 

Functieomschrijving
Het IT Department van onze wereldwijd opererende rederij ontwikkelt in eigen beheer software voor de kantoororganisatie en voor de schepen. Het betreft applicaties op het gebied van commercie, operations, boekhouding en juridische zaken. Het IT Department van het hoofdkantoor in Amsterdam bestaat uit 3 programmeurs, 3 beheerders voor de meer dan 30 kantoren wereldwijd, 3 beheerders voor de ruim 100 schepen en een manager. Ter versterking van ons ontwikkelteam zijn we op zoek naar een enthousiaste startende C#.Net programmeur met ervaring in object georiënteerd programmeren. Het zou een pré zijn als je bekend bent met Entity Framework, WebApi’s en/of web front-end tools Angular. Het team werkt volgens scrum methodiek en richt zich vooral op web ontwikkeling.
Wat vragen wij?

  • Ben jij iemand die in staat is te luisteren naar vragen van eindgebruikers en deze te vertalen naar goed werkende, gebruikersvriendelijke applicaties?
  • Ben jij iemand die in staat is om integraties tussen toepassingen tot stand te brengen?
  • Ben jij een gedreven persoon, met afgeronde IT opleiding en zonder een 9 tot 5 mentaliteit?

 

Wat bieden wij?
Wij bieden je o.a. een goed salaris en een leuke en directe werksfeer, waar zelfstandigheid, initiatief en eigen verantwoordelijkheid centraal staan.
Aangezien wij een relatief klein en hecht team vormen, kun je afhankelijk van je interesses ook met andere ICT aspecten in aanraking komen.

 

Beschik jij over de gevraagde kennis en ervaring?

Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:
Uw reactie kan verstuurd worden naar Mark Schouten (graag met motivatie en CV):
m.schouten@spliethoff.com
Of bel 020-4488 534 voor meer informatie