ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Wie zijn wij?

De Spliethoff Groep, bestaande uit Spliethoff, BigLift Shipping, Transfennica, Sevenstar Yacht Transport, Wijnne & Barends en Bore, is één van de grootste rederijen in Nederland. Sinds de oprichting in 1921 heeft Spliethoff binnen de scheepvaartsector een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve partner met een enorme kennis en ervaring. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

 

Wat ga je bij ons doen?
Als Administratief Medewerker maak je onderdeel uit van de divisie Transfennica Logistics Iberia die zich voornamelijk bezighouden met containertransporten van en naar Spanje per spoor. Dat doen zij onder andere door middel van eigen bloktreinen. In een klein maar hecht team ben jij verantwoordelijk voor alle voorkomende administratieve werkzaamheden van deze afdeling maar ook voor de facturatie van de verrichte transporten. Ook het controleren van binnenkomende facturen en het bewaken van tijdige betaling, zowel inkomend als uitgaand, behoren tot jouw taken.

 

Herken jij je hierin?

  • Je beschikt over een minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding richting administratie;
  • Je hebt affiniteit met transport;
  • Je bent nauwkeurig, stressbestendig, flexibel en beschikt over een hands-on mentaliteit;
  • Je bent zelfstandig maar functioneert ook goed in een team;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Spaans is een pre.

 

Wat bieden wij?
Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden biedt deze baan je een prettige werksfeer binnen een open en positieve bedrijfscultuur.

 

Beschik jij over de gevraagde kennis en ervaring en wil je in aanmerking komen voor deze functie?
Stuur dan je CV aangevuld met een motivatiebrief naar Wendy Blom, hr@spliethoff.com.
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ander Nicolas Gnodde via telefoonnummer 020-4487 621.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.