HR ASSISTENT

Wie zijn wij?

De Spliethoff Groep, bestaande uit Spliethoff, BigLift Shipping, Transfennica, Sevenstar Yacht Transport, Wijnne & Barends en Bore, is één van de grootste rederijen in Nederland. Sinds de oprichting in 1921 heeft Spliethoff binnen de scheepvaartsector een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve partner met een enorme kennis en ervaring. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Onze medewerkers, werkzaam op onze kantoren over de hele wereld, aan boord van onze schepen en in de havens zorgen ervoor dat we aan de hoogste eisen voldoen. Door deze expertise zijn wij in staat onze klantenservice op maat te bieden, of het nu gaat om het maken van een optimaal stuwplan, supervisie bij het laden en lossen of complexe ladingoperaties.


Wat ga je bij ons doen?

Als HR Assistent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse administratieve HR werkzaamheden. Je houdt je onder andere bezig met alle administratieve werkzaamheden omtrent sollicitatieprocedures, in-door-uitstroom, het verwerken van mutaties, het voeren van de verzuimadministratie en het monitoren van de verzuimadministratie. Maar ook het verwerken van de salarismutaties in het HR- en verloningssystemen behoort tot jouw werkzaamheden. Daarnaast verzorg jij de periodieke rapportages.

 

Herken jij je hierin?

-       je beschikt over minimaal een MBO 4 opleiding op het gebied van HRM;

-       ervaring met het voeren van de salarisadministratie is een pré;

-       je hebt minimaal 2 tot 4 jaar werkervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur in een nautische/technische omgeving;

-       je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

-       je hebt goede kennis van MS Office;

-       je hebt een dienstverlenende en proactieve instelling;

-       je bent secuur, gestructureerd en zelfredzaam.

 

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden biedt deze baan je een prettige werksfeer binnen een open en positieve bedrijfscultuur.

 

Beschik jij over de gevraagde kennis en ervaring en wil je in aanmerking komen voor deze functie?

Stuur dan je CV aangevuld met een motivatiebrief naar HR@spliethoff.com

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 020-4488 534.