JUNIOR TRANSPORTPLANNER

Wie zijn wij?

De Spliethoff Groep, bestaande uit Spliethoff, BigLift Shipping, Transfennica, Sevenstar Yacht Transport, Wijnne & Barends en Bore, is één van de grootste rederijen in Nederland. Sinds de oprichting in 1921 heeft Spliethoff binnen de scheepvaartsector een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve partner met een enorme kennis en ervaring. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Voor Transfennica Logistics, onze intermodaal vervoerder met focus op gecontaineriseerd rail-transport tussen de Benelux, Spanje, de Baltische Staten en vise versa, zijn wij op zoek naar een Junior Transportplanner.


Wat ga je bij ons doen?

Als Junior Transportplanner leer je stap voor stap de kneepjes van de logistiek. Het verwerken van transportopdrachten, het inplannen van transporten, het berekenen van routes, het inhuren van subcontractors en het maken van laad- en losafspraken met klanten zijn een deel van jouw dagelijkse werkzaamheden. Onder begeleiding van ons ervaren en gemotiveerde team krijg je de kans om door te groeien naar een volwaardige Transportplanner die geheel zelfstandig beslissingen neemt.

We zoeken iemand met een passie voor transport, die stevig in zijn/haar schoenen staat en op zoek is naar een leuke uitdaging. Daarnaast ben je enthousiast, gemotiveerd, communicatief sterk en een echte teamplayer.

 

Herken jij je hierin?

  • je beschikt over minimaal een MBO 4 opleiding richting Transport & Logistiek of sluit deze opleiding op korte termijn positief af;
  • je hebt maximaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Spaans is een pré;
  • je hebt een dienstverlenende en proactieve instelling;
  •  je bent secuur en gestructureerd.

 

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden biedt deze baan je een prettige werksfeer binnen een open en positieve bedrijfscultuur waar ruimte is voor persoonlijke groei.

 

Beschik jij over de gevraagde kennis en ervaring en wil je in aanmerking komen voor deze functie?

Stuur dan je CV aangevuld met een motivatiebrief naar Wendy Blom, hr@spliethoff.com.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ander Nicolás-Gnodde via telefoonnummer 020-4487 621.