MARKETING & COMMUNICATIE MEDEWERKER BIGLIFT & SPLIETHOFF (GROUP)

Wie zijn wij?

De Spliethoff Group, bestaande uit Spliethoff, BigLift Shipping, Transfennica, Sevenstar Yacht transport & DYT Yacht Transport, Wijnne Barends en Bore, is één van de grootste rederijen in Nederland. Sinds de oprichting in 1921 heeft Spliethoff binnen de scheepvaartsector een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve partner met een enorme kennis en ervaring. Onze schepen varen 24/7 over de hele wereld en geen dag is hetzelfde in de uitdagende wereld waarin we werken. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

De omgeving waarin je gaat werken is dynamisch en internationaal, aangezien onze klanten (B2B) en kantoren verspreid zijn over de wereld.


Wat ga je bij ons doen?

Als Marketing & Communicatie Medewerker ondersteun je het Marketing & Communicatie team met uiteenlopende online en offline werkzaamheden. Je gaat werken voor de merken Spliethoff, BigLift Shipping en het overkoepelende merk Spliethoff Group, maar je verricht ook weleens werkzaamheden voor andere onderdelen van de Group.

 Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van de diverse websites en je bedenkt content voor de social media kanalen van de diverse merken. Je vindt het leuk om mee te denken over (online) marketingcampagnes en je ondersteunt bij de uitvoering ervan. Hierin laat je zien dat je van aanpakken houdt en meerdere ballen tegelijk in de lucht kunt houden. Daarnaast creëer je tekstuele en visuele content voor onze online en offline communicatie middelen, zoals (digitale) brochures en advertenties.

 We zoeken iemand die van online markten thuis is. Enthousiast, creatief en met een goed gevoel voor taal en oog voor detail en vormgeving. Je hebt een lichte social media verslaving, je kunt werken met diverse (grafische) programma’s en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied.


 Herken jij je hierin?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO opleiding richting marketing en/of communicatie;
  • je hebt minimaal 2 tot 4 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • bij voorkeur beschik je over relevante werkervaring op het gebied van online marketing, website optimalisatie en content creatie;
  • je hebt interesse in en kennis van Social Media, SEO, het werken met CMS systemen en grafische  programma’s als InDesign, Illustrator en Photoshop;
  • je neemt graag initiatief, bent resultaatgericht, kunt goed organiseren en beschikt over een hands-on mentaliteit;
  • je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift


Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden biedt deze baan je een prettige werksfeer binnen een open en positieve bedrijfscultuur.

 
Beschik jij over de gevraagde kennis en ervaring en wil je in aanmerking komen voor deze functie?

Stuur dan je CV aangevuld met een motivatiebrief naar Wendy Blom, hr@spliethoff.com.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hansje Dahmen-Verkade via telefoonnummer 020-4488 304 of stuur een email naar hdv@spliethoff.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.