MARKETING & COMMUNICATIE MEDEWERKER

Wie zijn wij?

De Spliethoff Group, bestaande uit Spliethoff, BigLift Shipping, Transfennica, Sevenstar Yacht Transport, Wijnne & Barends en Bore, is één van de grootste rederijen in Nederland. Sinds de oprichting in 1921 heeft Spliethoff binnen de scheepvaartsector een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve partner met een enorme kennis en ervaring. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

 Onze medewerkers, werkzaam op onze kantoren over de hele wereld, aan boord van onze schepen en in de havens zorgen ervoor dat we aan de hoogste eisen voldoen. Door deze expertise zijn wij in staat onze klanten service op maat te bieden, of het nu gaat om het maken van een optimaal stuwplan, supervisie bij het laden en lossen of complexe ladingoperaties.

Wat ga je bij ons doen?

Als Marketing & Communicatie Medewerker ondersteun je het marketing team met online en offline werkzaamheden. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het ondersteunen van de marketing en communicatie activiteiten voor de groep en het beheren en onderhouden van onze online kanalen (websites en social media kanalen) met als doel het vergroten van onze online community. Je vindt het leuk om mee te denken over (online) marketingcampagnes en ondersteunt bij de uitvoering ervan. Hierin laat je zien dat je van aanpakken houdt en meerder ballen tegelijk in de lucht kunt houden. Daarnaast creëer je tekstuele en visuele content voor onze online en offline communicatie middelen.

We zoeken iemand die van online markten thuis is. Enthousiast, creatief en met een goed gevoel voor taal en oog voor detail en vormgeving. Je hebt een lichte social media verslaving, je kunt werken met diverse (grafische) programma’s en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Je werkt voor alle merken van de Spliethoff Group. Ons Marketing & Communicatieteam bestaat uit 4 gedreven professionals.

Herken jij je hierin?

  • je beschikt over een afgeronde MBO opleiding richting online of digital marketing;
  • bij voorkeur beschik je over relevante werkervaring op het gebied van online marketing, website optimalisatie en content creatie;
  • je hebt interesse in en kennis van Social Media, HTML/CSS, SEO, SEA, het werken met CMS systemen en grafische  programma’s als Photoshop en Indesign;
  • je neemt graag intiatief, bent resultaatgericht, kunt goed organiseren en beschikt over een hands-on mentaliteit;
  • je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden biedt deze baan je een prettige werksfeer binnen een dynamisch bedrijf met een open en positieve bedrijfscultuur.

Beschik jij over de gevraagde kennis en ervaring en wil je in aanmerking komen voor deze functie?

Stuur dan je CV aangevuld met een motivatiebrief naar Wendy Blom, hr@spliethoff.com.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wendy Blom via telefoonnummer 020-4488 534 of met Richard Klabbers via telefoonnummer 020-4488 592.