MARKETING COMMUNICATIE SPECIALIST SEVENSTAR / DYT

Bouw jij met jouw organisatietalent en creativiteit mee aan succesvolle internationale marketing campagnes voor Sevenstar en DYT?

Je krijgt de kans om voor twee marktleiders in de wereldwijde logistiek van luxe jachten de internationale zichtbaarheid en bekendheid te verder vergroten. Deze unieke markt is in beweging en dit vraagt om onderscheidende en toonaangevende marketing, communicatie, sponsoring, events, beurzen, PR en andere activiteiten.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor, want je maakt deel uit van een gedreven team van internationale marketeers op het hoofdkantoor in Amsterdam en je bent een bron van creativiteit voor je collega's van sales. Jij ondersteunt en adviseert deze interne klanten om hun internationale doelgroepen te bereiken en je bent ook een verbindende schakel tussen de buitenlandse kantoren.

Jij krijgt er energie van om vernieuwende marketingoplossingen te bedenken én te zorgen voor de uitvoering van online en offline communicatie campagnes gericht op diverse internationale klantgroepen. Je beheert de communicatiekalender, bewaakt de huisstijl en ondersteunt je marketing collega's.


Wie ben jij?

Plannen, organiseren en coördineren zit in je aard. Je vind 't leuk om boven op jouw campagnes en projecten te zitten. Je stapt makkelijk op mensen af en zorgt met jouw enthousiasme voor intern draagvlak. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en spreekt Nederlands, maar werkt en schrijft ook graag in het Engels. Om succesvol te zijn in deze rol breng je een proactieve houding, een flinke dosis creativiteit en enige ervaring in project management mee. Misschien werk je enkele jaren op een reclamebureau en ben je nu toe aan een stap richting klantzijde? En wie weet heb je affiniteit met scheepvaart, watersport of logistiek?


Wat krijg je van ons?

  • Een veelzijdige marketingfunctie vol verantwoordelijkheid met ruimte voor eigen initiatieven binnen een unieke internationale markt.
  • Een salaris dat past bij jouw kennis, opleiding en ervaring en uitstekende secundaire voorwaarden.
  • De kans om continu te leren en te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.
  • Een mooie tijd binnen een gedreven team, een open bedrijfscultuur en een nieuw netwerk.


Wie zijn zij?

Sevenstar en DYT zijn als onderdeel van de Spliethoff Groep, vooruitstrevende service providers in de wereldwijde logistiek van luxe motor en zeiljachten. Wij maken de wereld voor onze klanten kleiner en zorgen dat zij op de meest bijzondere plekken ter wereld kunnen varen.


Ben je enthousiast geworden en ben jij de aanpakker die we zoeken?

Stuur dan niet alleen je CV en motivatiebrief, maar verras ons ook met een korte “post” waarin je jezelf aan ons presenteert naar Wendy Blom hr@spliethoff.com.
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Richard Klabbers via telefoonnummer 06-5354.8755 of met Marcel Jansen via telefoonnummer 06-4169.4165.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.