SECRETARIEEL ADMINSTRATIEF MEDEWERKER

Wie zijn wij?

De Spliethoff Groep, bestaande uit Spliethoff, BigLift Shipping, Transfennica, Sevenstar Yacht Transport, Wijnne & Barends en Bore, is één van de grootste rederijen in Nederland. Sinds de oprichting in 1921 heeft Spliethoff binnen de scheepvaartsector een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve partner met een enorme kennis en ervaring. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.


Wat ga je bij ons doen?

Als Secretarieel Administratief Medewerker ben jij samen met je collega verantwoordelijk voor de secretariële- en administratieve werkzaamheden van de Vennotenadministratie. Je houdt je onder andere bezig met het uitwerken van brieven, e-mails en memo’s, maar ook met het beoordelen, controleren en archiveren van documenten. Ook de communicatie met onze vennoten en het mede voorbereiden en in goede banen leiden van de aandeelhoudersvergaderingen vallen onder jouw takenpakket.

Je bent hands on, communicatief vaardig, flexibel, perfectionistisch, dienstverlenend, stressbestendig en resultaatgericht Je gaat gestructureerd, integer en proactief te werk. Daarnaast ben je administratief sterk en een expert in de Nederlandse en Engelse taal.

 

 Herken jij je hierin?

  • je beschikt bij voorkeur over een afgeronde Schoevers opleiding richting Management Assistent;

  • je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;

  • je bent bekend met digitale dossiervorming;

  • je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

  • het MS Officepakket kent voor jou geen geheimen.

 

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden biedt deze baan je een prettige werksfeer binnen een open en positieve bedrijfscultuur.

 

Beschik jij over de gevraagde kennis en ervaring en wil je in aanmerking komen voor deze functie?

Stuur dan je CV aangevuld met een motivatiebrief naar Wendy Blom, hr@spliethoff.com.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 020-4488 534.