STARTENDE CARGO BROKER

Wie zijn wij?

De Spliethoff Group, met ons kantoor in Amsterdam als hoofdvestiging, is één van de grootste rederijen in Nederland. Sinds de oprichting in 1921 heeft Spliethoff binnen de scheepvaartsector een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve partner met een enorme kennis en ervaring. Onze medewerkers, werkzaam op één van onze kantoren over de hele wereld en aan boord van onze schepen en in de havens, zorgen ervoor dat we aan de hoogste eisen voldoen. Door deze expertise zijn wij in staat onze klanten service op maat te bieden, of het nu gaat om het maken van een optimaal stuwplan, supervisie bij het laden en lossen of het uitvoeren van complexe ladingoperaties.

Wat ga je bij ons doen?

Als startend Cargo Broker ga je kennismaken met de wereld van de internationale zeescheepvaart. Door middel van een gerichte interne opleiding en goede begeleiding wordt je klaargestoomd voor het grote werk. Als Cargo Broker ben je verantwoordelijk voor de succesvolle bemiddeling met betrekking tot zeevrachten en vervoerscondities tussen de diverse betrokken partijen. Je stelt offertes op, analyseert deze en hebt veelvuldig contact met agenten, charteraars, (andere) rederijen en logistieke dienstverleners.
Naar mate jouw kennis van de scheepvaart groeit, zullen deze werkzaamheden uitgebreid worden. In deze rol kun je geplaatst worden binnen de diverse onderdelen van de Spliehtoff Group zowel in Nederland als in het buitenland.

Herken jij je hierin?

- je beschikt over een MBO/HBO werk- en denkniveau,
- je beschikt over een afgeronde commerciële of logistieke opleiding,
- je hebt een passie voor commercie en begrip van logistieke processen,
- je hebt affiniteit met scheepvaart en/of watersport,
- je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden biedt deze baan je een prettige werksfeer binnen een internationaal opererend bedrijf met een open en positieve bedrijfscultuur.
Beschik jij over de gevraagde kennis en ervaring en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Stuur dan je CV aangevuld met een motivatiebrief naar Wendy Blom; w.blom@spliethoff.com.
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wendy Blom via telefoonnummer 020-4488 534.